Kontakt: Tlf: 28312101
info@funcenter.dk
Telefonen er åben 09-21 Alle dage

Polterabend i Aalborg /Nørresundby 

Skal du planlægge den sjoveste, fedeste og mest uforglemmelige polterabend? Så er Funcenter lige sagen! Vi laver et underholdende program helt specielt til jer i vores Eventcenter. Vi planlægger alt fra få timers underholdning til heldagsarrangementer, hvor der både er Eventhaller, Lasergame/paintball og spisning på programmet. Tænk ikke på transporten, Funcenter ligger kun 10 min. i bus fra Aalborg centrum, og bussen stopper lige ved hoveddøren. Det er tilladt at have fået en øl eller to, men i må ikke være synligt beruset/blæst helt væk. Ligeledes gør Funcenter opmærksom på, at alle aktiviteter foregår på eget ansvar. 

Ønsker I ikke at besøge vores Eventcenter, kan I leje vores udstyr med hjem. 

Eventhallerne - Polterabend

I vores tre Eventhaller har vi over 20 super sjove aktiviteter. Vi deler jer op i hold, som kæmper mod hinanden i et skræddersyet aktivitetsprogram lavet af vores Eventinstruktør i samarbejde med jer. Jo mere tid I booker, jo flere aktiviteter kan I nå at prøve.

Priser pr. person:
30 min. 95 kr.
60 min. 145 kr.
90 min. 195 kr.
120 min. 245 kr.
150 min. 295 kr.
180 min. 345 kr.

Mere info om vores Eventhaller polterabend

Paintball - Polterabend

Ingen polterabend uden paintball! Her kan I få lov til at jage jeres ven, der snildt kan iklædes den klassiske kanindragt. Vi har Nordjyllands fedeste paintball bane, der er lys på banen, og vi spiller året rundt i alt slags vejr. Vi har ekstra beskyttelsesudstyr, som man kan låne, hvis man vil undgå, at det gør lidt ondt at blive ramt.

Priser pr. person incl. 50 kugler:
6-10 personer 200 kr.
11-20 personer 175 kr.
Over 20 personer 150 kr.

Ekstra kugler kan købes løbende under kampen
50 kugler 50 kr.
100 kugler 75 kr.
Håndgranater 50 kr.
Røggrantater 50 kr.

Mere info om vores paintball polterabend

Lasergame - Polterabend

Vil man gerne have den fede actionoplevelse uden frygten for at blive ramt af paintballkugler, er Lasergame det perfekte valg. I slippes løs på vores udendørs Lasergamebane iført militærkedeldragter og det nyeste Lasergameudstyr. Lasergame kan spilles i alt slags vejr og både i mørke og dagslys. Vi har lys på banen og spiller året rundt.

Priser pr. person:
30 min. 75 kr.
45 min. 95 kr.
60 min 145 kr.
1 time og 15 min. 185 kr.

Tiden er inkl. tid til omklædning og instruktion.

Mere info om vores Lasergame polterabend

Waterballs - Polterabend

Mange vælger at lade bruden, gommen eller hele selskabet "gå på vandet" i vores fede waterballs.

Priser pr. person:
95 kr.
50 kr. ved samtidig bookning af Eventhal, Lasergame eller Paintball 

Mere info om vores Waterballs polterabend

Mødelokale - Til spisning og andet underholdning

Husk at I helt gratis kan booke vores mødelokale og nyde jeres medbragte mad og drikke. Mødelokalet kan bookes i op til 1 time, og vi kan sagtens booke anden underholdning til jer, da vi har et stort samarbejdsnetværk. Det kan blandt andet være yoga, tango eller noget helt tredje. Lad Funcenter stå for maden læs mere polterabend

Bad og omklædning

En tur i Funcenter kan godt give lidt sved på panden. Vi har installeret bad og omklædning til jer. Giv os blot besked hvis I ønsker at benytte faciliteterne, så vi kan have det klar til jer. I højsæsonen kan der være tryk på så sørg for at have god tid, hvis I vil i bad herude.

Et eksempel på en fed polterabend

Hos Funcenter er der mange muligheder for at sammensætte den perfekte polterabend. En fed polterabend i Funcenter kunne være som nedenstående:

kl. 10:30-12:00 Paintball
kl. 12:00-13:00 Spisning i mødelokalet
kl. 13:00-14:30 Eventhaller
kl. 14:30-15:30 Waterballs
kl. 15:30-16:30 Bad og omklædning
kl. 16:30 med bus direkte ind til byen (Vi kan lejlighedsvis hjælpe med ølbilletter til byens bodegaer)
kl. 18:00 Spisning på restaurant (Vi har samarbejdsaftaler med mange af byens restauranter)

Leje af vores udstyr

I kan også vælge at leje vores udstyr med hjem, f.eks. lejer vi med stor glæde slush ice maskiner, sumodragter, promille briller, FUN Animals og en masse andre skøre aktiviteter ud.

Mere info om leje af vores udstyr polterabend 

En polterabend er en helt speciel begivenhed. Vi har de perfekte rammer og et super humørfuldt personale, der er her for at skabe en perfekt dag og aften for jer. Kontakt os og lad os planlægge et fantastisk arrangement sammen med jer!
 


Har I spørgsmål, eller er I helt klar til at få arrangeret en verdensklasse polterabend så fang os endelig på tlf. 28 31 21 01.

Ultimate Web A/S