Kontakt: Tlf: 28312101
info@funcenter.dk
Telefonen er åben 09-21 Alle dage

Sumobrydning i Sumodragter i Aalborg

I vores Eventhal 2 kan du blive udfordret af vennerne i en omgang sumobrydning i de store sjove sumodragter, som altid giver gode grin og masser af underholdning.

To sumobrydere ad gangen kæmper mod hinanden på den store kampmåtte, hvor det gælder om at få modstanderen ud af cirklen eller ned at ligge på kampmåtten. I kan både kæmpe med eller uden megaboksehandsker. Det sjove ved at benytte megaboksehandskerne er, man ikke kan gribe fat om sin modstander, men bliver nødt til at skubbe modstanderen ned eller ud af ringen. Du kan også vælge af kæmpe med gladiator sticks som har samme effekt som boksehandskerne.

Man skal ikke være bange for at slå sig, da de store sumodragter er lavet af skum og PVC, der gør, at man ikke kommer til skade, når man kæmper. Sumodragterne er under løbende kontrol fra Teknologisk Institut og forsvarligt forsikret hos Alm Brand forsikring. Sumodragterne vejer hhv. 20 og 15 kg, og vi har både store og små dragter. Voksensumodragterne passer til personer over 1,60 meter og junior/børnesumodragterne passer til personer under 1,60 meter.

Mere info om priser polterabend

 

 

sumobrydning

 

Polterarbend - Personalearrangement - Børnefødselsdag - Institutioner - Blå mandag - Herretur - Julefrokost - Familie tur

Ultimate Web A/S